keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Pörröinen pöllöasu esiintyjälle

Lapsille on myynnissä semmoisia interaktiivisia pehmopöllöleluja, joita ei meiltä löydy, mutta joista olen kyllä kuullut. Onneksi netti on olemassa lisätiedon hankintaan ja uskalsin ottaa vastaan erään luistelijan toiveen esiintymispuvusta.




Toiveena oli karvamainen olemus, mutta päädyin kuitenkin fleeceen. Erikoiskangas olisi pitänyt tilata, eikä minulla ollut kokemusta kyseisestä materiaalista eikä nettikaupasta. Fleece oli edullisempi ja tutumpi materiaali. Karvamaisuutta toin asuun hännän ja pipon tupsuilla. Ne on tehty villalangasta karstaamalla ja silittämällä. Ehkä tuon asun tunnisti, mitä se esitti ;-)






Takana vetoketju, olkapäillä pari laskosta, helma kierretty ja pussitettu trikoovuorin avulla. Etuhelmaan ompelin pöllön varpaat, joissa on täytteenä tupsujen karstauksesta ylijäänyt villa. Että on sitten tämä pöllö sisältäkin ihan pinkki.

Pipossa on myös trikoovuori. Tuota pipon mallia jouduin muutamaan kertaan muokkaamaan ja pyörittelemään, mutta onneksi oli noita pienipäisiä sovitusmalleja omasta takaa. Korvat olisi voinut tehdä ohuemmasta materiaalista, sillä nyt ne jäivät aika paksuiksi. Mutta jos tässä pipotehtailijaksi alkaisi, niin joku säädettävä pää olisi must-hankinta. Onko semmoisia? Lasten sovitusnukkekin voisi olla tarpeen, kun ei noita omia lapsiakaan voi joka kokoon tehdä...

Ihana projekti oli tämäkin, sillä mikäs sen hauskempaa kuin miettiä miten jonkun mielikuvitushahmon saa väännettyä asuksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti